Mijn werk

Angel Mother
Mijn werk · 05. september 2023
De stevigheid en de volheid van dit beeld staan voor de kracht, de geaard zijn, geworteld zijn. Ze staat symbolisch voor de bescherming die je mocht en mag ontvangen tijdens verschillende levensfasen. De oermoeder.

Inner Divinity
Mijn werk · 05. mei 2021
Op weg naar eigen goddelijkheid.

Mijn werk · 11. november 2019
De handen van Moeder Aarde en onze aardbol. Tijdens het werken aan dit project ben ik me nog bewuster geworden van de voetstappen die ik achter laat op deze Aarde. En welke sporen wil ik achterlaten? Niet alleen in een materieel opzicht. Wat heb ik tot nu toe gedaan? Het plastiek, de plastieksoep

Mijn werk · 15. maart 2019
Voor de Zomer Expo 2019 in het museum de Fundatie Zwolle, hier dan mijn bijdrage. Europa in onze handen, geworteld. Vernieuwende bloei of verval.

Breakdown Communication / I am Serenity
Mijn werk · 08. november 2018
Een vrouwenhoofd (solide papier-maché en papierpulp) rustend in haar handen. De vingers verlopen in de ruimte. Ze neemt haar eigen plek in. Op de verlenging staat als mantra: I am. Rustend wil niet zeggen dat je niets doet of je overgeeft, maar je neemt de rust en in rust en stilte vindt je alle antwoorden.

Mijn werk · 27. november 2017
Het gaat over communicatie tussen man en vrouw. Die vaak zo kan gaan. De één schreeuwt of hij/zij doet het met geluid en woorden of vecht het uit in haar/zijn hoofd. De ander trekt zich terug. Deze werken zijn uiteindelijk een verwerkingsproces voor mij geworden.

Mijn werk · 27. november 2017
In mijn werk heb ik letterlijk 7 gezichten verweven in de haren, de tentakels zijn voelsprieten…de spirituele geleiders en soms ook slangen, voor mij staat een slang voor wijsheid en niet de Bijbelse omschrijving. De rode draad is de bekende ‘Rode draad’, die alles met elkaar verbindt.